Validating pcie 2 0 is enabled

Bios is set to GEN 3 and i have installed the 2 titans in slot 1 and 4.Testing the GPU simulation in bios also says 16x native.I'm not sure, but maybe the upcoming Beta will support it by default.No short term time frame to support any other cards.I have the ports set up as GEN3 in the BIOS and tried using NVidia's to force Gen3 via the command line.

being that the X79 boards only truly have a single x16 PCIe slot I am curious to see if I will have the same problem using a single card? not to run sli until or even if I move to X99 upon release... I think you are not understanding how the addition of extra PCIe cards impacts lane speed. I think you are not understanding how the addition of extra PCIe cards impacts lane speed.If you had the time to post this kind of mindless reply then you could have helped the OP. Yes I was able to adjust to the GEN 3 via the registry edit trick. As for game performance so far I've only been running the cards in PCIE 3.0, playing Far Cry 3.OP this is not normal for folks here on ROG I apologise for the rudeness. Performance seems to be fine, no issue's with shuttering etc...Buyer might be requested to return the defective products to SOPTO for verification or authorized service location, as SOPTO designated, shipping costs prepaid. Sopto supplies high quality PCI Express Cards with reasonable price specifically for network servers.For the newest quotes, please contact a Sopto representative by calling 86-755-36946668, or by sending an email to [email protected]

Validating pcie 2 0 is enabled